aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΚαταιγιστικό το Μεξικό έριξε «τεσσάρα» στη Γαλλία, 0-0 Ισπανία και Αίγυπτος!

Καταιγιστικό το Μεξικό έριξε «τεσσάρα» στη Γαλλία, 0-0 Ισπανία και Αίγυπτος!

Με δύο δυνατές εκπλήξεις ξεκίνησε το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων!

Η εθνική ομάδα του Μεξικού… σόκαρε τη Γαλλία στον πρώτο όμιλο και κάνοντας επίδειξη δύναμης επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1!

Το σύνολο του Χάιμε Λοσάνο ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετουσιώνοντας αυτήν του την υπεροχή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με όμορφη κεφαλιά του Αλέξις Βέγκας (47′). Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Κάρλος Ροντρίγκεθ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Οι «τρικολόρ» το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν είναι να μειώσουν στο 69′ με πέναλτι του Ζινιάκ, για να έρθουν στο 80′ ο Αντούνια και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αγκίρε να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Μεξικού!

Νωρίτερα, Αίγυπτος και Ισπανία τέθηκαν αντιμέτωπες στο Σαπόρο στην αυλαία του τουρνουά, με τη «φούρια ρόχας» να… σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία να μπει με το δεξί στη διοργάνωση, μένοντας τελικώς στο μηδέν (0-0). Σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε… δάφνες ποιότητας, οι Ισπανοί στάθηκαν άτυχοι στη μεγαλύτερη στιγμή τους στο ματς, όταν το σουτ του Θεμπάγιος τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 28′.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωινού προγράμματος, η Αυστραλία επικράτησε 1-0 της Νότιας Κορέας για τον δεύτερο όμιλο, ενώ η Ακτή Ελεφαντοστού έκανε το «καθήκον» της απέναντι στη Σαουδική Αραβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ