aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΗ Τόμπσον κατάφερε να «εκθρονίσει» την Πράις

Η Τόμπσον κατάφερε να «εκθρονίσει» την Πράις

Η Τζαμαϊκανή, Ιλέιν Τόμπσον, δηλώνει έκπληκτη που κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. γυναικών, αφού στον τελικό του αγωνίσματος τερμάτισε σε 10.71.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Αμερικανίδα Τόρι Μπόουι με 10.83 και το χάλκινο η Τζαμαϊκανή Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις, που δεν κατάφερε όμως να κατακτήσει ένα τρίτο συνεχές χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα, μετά τις επιτυχίες της σε Πεκίνο και Λονδίνο.

Έκπληκτη η Τόμπσον, που κατάφερε να «εκθρονίσει» την Πράις, που ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού: «Δεν το πίστευα κι εγώ η ίδια. Πέρασα πρώτη τη γραμμή του τερματισμού και δεν κατάλαβα τι έγινε. Χρειάστηκα μερικά δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσω πως είχα νικήσει τη Σέλι και ήμουν εγώ η νικήτρια», δήλωσε μετά το τέλος της κούρσας η 24χρονη Τόμπσον και συμπλήρωσε:

«Η Τζαμάικα έχει πολλές καλές σπρίντερ και είμαι ευτυχισμένη που κατάφερα να κερδίσω το χρυσό». Από την πλευρά της η 29χρονη Πράις αναγνώρισε την αξία της Τόμπσον: «Ήθελα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Η Ιλέιν ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και δίκαια πήρε το χρυσό. Χαίρομαι γι’ αυτήν, αλλά και για το γεγονός ότι το χρυσό παρέμεινε στην Τζαμάικα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ