aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ «Silver Partner» μαζί με την ΚΟΕ στο δρόμο για το «Παρίσι 2024»

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ «Silver Partner» μαζί με την ΚΟΕ στο δρόμο για το «Παρίσι 2024»

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, υπέγραψαν συμφωνία χορηγικής συνεργασίας, με διάρκεια μέχρι και το τέλος του 2024, το έτος που θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024». Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εντάχθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΟΕ ως «Silver Partner», και μαζί με την ΚΟΕ θα βαδίσει στο δρόμο για το «Παρίσι 2024», συμβάλλοντας μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, στην εκπλήρωση των στόχων της ΚΟΕ, αλλά και τη στήριξη των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας, αντιπροσωπεία της ΚΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στη Νήσου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ» κ. Αλέξη Χαραλαμπίδη. Την αντιπροσωπεία της ΚΟΕ συνόδευαν οι κορυφαίοι πρωταθλητές, Αλέξανδρος Πουρσανίδης (Στίβος), Στυλιανός Χριστοδούλου (Αντισφαίριση), Ηλίας Γεωργίου (Ενόργανη Γυμναστική), Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι (Τζούντο), Νικόλας Αντωνίου (Κολύμβηση), και Στέφανος Νικολαΐδης (Σκοποβολή). Επίσης, οι Διοικητικοί Λειτουργοί Γιώργος Κορέλλης και Γιώργος Παναγίδης καθώς και ο Λειτουργός Τύπου Νίκος Σοφιόπουλος. Παρόντες κατά την υπογραφή της συμφωνίας εκ μέρους της Χαραλαμπίδης Κρίστης, ήταν ο κος Μάριος Κωσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος και η κα Σωτηρούλα Σωτηρίου Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εταιρικής Εικόνας της Εταιρείας.

Η συνεργασία μέχρι το τέλος του 2024, επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις άριστες σχέσεις των δύο μερών κι επιβεβαιώνει την πολιτική της Χαραλαμπίδης Κρίστης, για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και στον αθλητισμό της Κύπρου. Η γνωστή κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, σχολιάζοντας την συνεργασία με την Χαραλαμπίδης Κρίστης εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση για τη συμφωνία σημειώνοντας τα εξής :«Είναι πολύ σημαντική η στήριξη που δεχόμαστε από την ιδιωτική πρωτοβουλία με τα χορηγικά μας προγράμματα όπως η συνεργασία με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης τη μεγαλύτερη βιομηχανία τροφίμων στην Κύπρο. Υποσχόμαστε ότι η συνεργασία αυτή θα τύχει της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης προς όφελος των αθλητών μας».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Χαραλαμπίδης Κρίστης» κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης, σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας. Είμαστε διαχρονικά υποστηρικτές του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού, στο πλευρό των αθλητών που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, ως πρότυπα μας, ως πρότυπα για τις νεότερες γενιές. Είμαστε όλοι μαζί στην ολυμπιακή μας διαδρομή προς το Παρίσι, για να μας κάνετε περήφανους.»
Προωθητικό φιλμάκι ΚΟΕ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στον σύνδεσμο :

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ