aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΗ Μπάιλς αποσύρεται και άπαντες είναι στο πλευρό της

Η Μπάιλς αποσύρεται και άπαντες είναι στο πλευρό της

Η Σιμόν Μπάιλς αποσύρεται και από το σύνθετο ατομικό, για λόγους ψυχικής υγείας και βρίσκει άπαντες στο πλευρό της.

Η Σιμόν Μπάιλς είναι εκτός και από το σύνθετο ατομικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού από την αρχή έδειχνε να είναι μακριά από τον καλό της εαυτό. Η κορυφαία γυμνάστρια ενόργανης γυμναστικής βρέθηκε στο Τόκιο, με τις προσδοκίες να είναι τεράστιες, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό.
Κατά την χθεσινή ημέρα αποσύρθηκε από το ομαδικό, δεν πήρε μέρος και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για κάποιον τραυματισμό, αφού η προσγείωση στο άλμα της ήταν κακή, για το επίπεδο της. Κάπου εκεί άρχισε να γίνεται γνωστό ότι η αθλήτρια δεν ήταν στην καλύτερη της κατάσταση κυρίως ψυχολογικά και πριν από λίγο αποσύρθηκε και από το σύνθετο ατομικό, για λόγους που σχετίζονται με την ψυχική της υγεία.
«Σε αυτούς του Ολυμπιακούς Αγώνες ήθελα να είμαι για τον εαυτό μου. Αλλά ακόμα το κάνω για τους άλλους. Με πληγώνει που κάνοντας αυτό που αγαπώ, δεν το κάνω για εμένα, αλλά για να ευχαριστήσω άλλους», σχολίασε η αθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ