aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΓεωργίου: «Τίποτα δεν πήγε όπως ήθελα»

Γεωργίου: «Τίποτα δεν πήγε όπως ήθελα»

ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΥ
(απεσταλμένος της ΕΑΚ)

Δεν βρέθηκε στην καλή του ημέρα ο Μάριος Γεωργίου στον προκριματικό του σύνθετου ατομικού στην ενόργανη γυμναστική, στην έναρξη των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το Σάββατο το πρωί (24/7/21). Ο χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης το 2019, είχε αρκετές αστάθειες στα προγράμματά του, ενώ του στοίχισαν ακριβά και οι πτώσεις.

«Δυστυχώς πολλά πράγματα δεν μου πήγαν καλά σήμερα. Ξεκίνησα με εκείνη την πτώση στο δίζυγο, όμως στο μονόζυγο αν είχα λίγο καλύτερη και πιο σταθερή έξοδο θα μπορούσα να είχα υψηλότερη βαθμολογία. Στη συνέχεια δεν ξέρω τι έγινε, άρχισα να νιώθω κουρασμένος και να μην μπορώ να κάνω ασκήσεις που είναι εύκολες για μένα. Δεν μπορώ να εντοπίσω τι πήγε λάθος στον πλάγιο ίππο και είχα δύο πτώσεις. Τίποτα δεν πήγε όπως ήθελα. Ωστόσο, για μένα κάθε αγώνας είναι μεγάλη εμπειρία, ακόμα και αν δεν τα πάω καλά. Δεν μου βγήκε σήμερα, όμως τι να κάνω; Κοιτάω μπροστά και στο μέλλον», ήταν κάποια από τα λόγια του πρωταθλητή μας της Ενόργανης Γυμναστικής Μάριου Γεωργίου στη μικτή ζώνη, ο οποίος θα έπρεπε να περιμένει μέχρι το αργά το βράδυ, για να μάθει τις τελικές του κατατάξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ