aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΦιλιππίδης: «Τα πάντα είναι ανοιχτά και όχι προβλέψιμα»

Φιλιππίδης: «Τα πάντα είναι ανοιχτά και όχι προβλέψιμα»

Ο Κώστας Φιλιππίδης είναι από τους σταθερότερους αθλητές της Ελλάδας, με δεδομένο ότι από το 2010 έως και σήμερα έχει αγωνιστεί σε 14 τελικούς μεγάλων διοργανώσεων σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, αριθμός που δείχνει τη δυναμική και τις δυνατότητές του.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο 30χρονος άλτης του επί κοντώ θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση. Πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε έναν από τους καλύτερους –αν όχι στον καλύτερο– τελικούς επί κοντώ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Ο στόχος της συμμετοχής μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Σε κάθε παρουσία μου σε μεγάλη διοργάνωση προσπαθώ για το καλύτερο. Το ίδιο θα επιδιώξω και στο Ρίο», είπε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5.70μ, ωστόσο έχει δείξει πως είναι σε θέση για ακόμη καλύτερα άλματα.

Το επί κοντώ όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ιδιαίτερα το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ στη δεδομένη στιγμή είναι αγώνας για όλους. Τα πάντα είναι ανοιχτά και σε καμία περίπτωση προβλέψιμα», είπε ο Φιλιππίδης και εξήγησε: «Σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχουν παράγοντες που κρίνουν το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ