aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκρηξη στο Ρίο

Ισχυρή έκρηξη ακούστηκε κοντά στο σημείο όπου διεξάγεται ο τελικός της ποδηλασίας δρόμου των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Αμέσως έφτασε στο σημείο ειδική μονάδα εξουδετέρωσης βομβών, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο Reuters. Υπάρχει ηρεμία στην περιοχή και δεν επικράτησε πανικός.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά. Η ειδική ομάδα, που φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό, έκανε εξονυχιστικό έλεγχο κοντά στην εξέδρα του Τύπου, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ασφάλεια της διοργάνωσης τόνισε ότι η ομάδα εξουδετέρωσης πυροδότησε ένα αφύλακτο σακίδιο που βρισκόταν κοντά στο σημείο του τερματισμού.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η τσάντα αυτή ανήκε σε κάποιον άστεγο, ωστόσο το πρωτόκολλο απαιτεί την καταστροφή κάθε αντικειμένου που δεν έχει κάτοχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ