aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΈφερε €550.000 για τους αθλητές και την έδιωξαν από την ΚΟΕ!

Έφερε €550.000 για τους αθλητές και την έδιωξαν από την ΚΟΕ!

Τον τερματισμό της απόσπασης της Άντρης Σιάλου στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε το Εκτελεστικό Συμβούλιο. Η πρώην πρωταθλήτρια στίβου, ήταν αποσπασμένη στην Ολυμπιακή Επιτροπή τα τελευταία δύο χρόνια περίπου και η μισθοδοσία της καλυπτόταν από τον ΚΟΑ. Η πληροφορία έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον αθλητικό χώρο και ιδιαίτερα ανάμεσα στους αθλητές.

Η Άντρη Σιάλου, μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνη του Προγράμματος «Όλοι μαζί στον Δρόμο για το Τόκιο – Υιοθετήστε έναν αθλητή». Ένα πρόγραμμα με εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού στήριξε σε πρωτόγνωρα επίπεδα την προετοιμασία των Κυπρίων αθλητών, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόγραμμα με πρωτοβουλία και ενέργειες της Άντρης Σιάλου στήριξε δεκάδες αθλητές υψηλού επιπέδου. Μέσω των χορηγιών, η Ολυμπιακή Επιτροπή και οι πρωταθλητές μας που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς ή προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, επωφελήθηκαν με ένα ποσό που ξεπερνά τις 550 χιλιάδες ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, αθλητές του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αθλητή», αναμένεται να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους για τις εξελίξεις, αφού για πρώτη φορά είχαν τόσο μεγάλη στήριξη, χάρις στις ενέργειες της Άντρης Σιάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ