aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΜπολτ: «Δύο ακόμη μετάλλια και μετά… Αθάνατος»!

Μπολτ: «Δύο ακόμη μετάλλια και μετά… Αθάνατος»!

Ο πρώτος αθλητής στον στίβο που καταφέρνει να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε ισάριθμες διοργανώσεις έγινε ο Γιουσέιν Μπολτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μετά τη νίκη του στα 100 μ. ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ τόνισε πως επιθυμεί να κατακτήσει άλλα δύο χρυσά μετάλλια στα 200 μ. και στο 4Χ100 μ. στη Βραζιλία, κάτι που θα τον κάνει να περάσει στην αιωνιότητα.

«Αυτό γίνεται γιατί προπονούμαστε για να το πετύχουμε. Σας είπα παιδιά ότι ήμουν έτοιμος να τα καταφέρω. Κάντε υπομονή, δύο ακόμη μετάλλια έμειναν», δήλωσε ο 29χρονος αθλητής και πρόσθεσε:

«Κάποιος είπε ότι μπορώ να γίνω αθάνατος. Δύο ακόμη μετάλλια να κατακτήσω και θα το προσυπογράψω: Αθάνατος».

Στη συνέχεια, ο Μπολτ υπογράμμισε: «Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες, έτσι έβγαλα τα παπούτσια μου. Θέλω να τα κρατήσω. Αλλά δεν θα φύγω εντελώς. Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα και ήθελα να κερδίσω. Όταν μπήκα στο γήπεδο ένιωσα τα πόδια μου να έτρεμαν. Όμως οι φίλαθλοι μου έδωσαν μια απίστευτη υποστήριξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ