aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΑποσύρεται η Ισινμπάγεβα (video)

Αποσύρεται η Ισινμπάγεβα (video)

Αυτό που είχε γίνει αντιληπτό μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο έγινε πια πραγματικότητα. Η Έλενα Ισινμπάγεβα απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη τύπου μετά την εκλογής της στο συμβούλιο αθλητών της ΔΟΕ επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τους στίβους.

Είναι το φινάλε σε μια τεράστια καριέρα που δεν παρέλειψε να εκφράσει πολλάκις την πικρία της για την απόφασή του Σεμπάστιαν Κόου για τον αποκλεισμό των Ρώσων αθλητών του στίβου. «Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Κόου γιατί δε με ήθελε στους αγώνες» σημείωσε μεταξύ άλλων η «τσαρίνα των αιθέρων».

Βέβαια φρόντισε να πετάξει και το καρφάκι της προς τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο σημερινό τελικό του άλματος επί κοντώ: «Χωρίς την Ισινμπάγεβα το χρυσό δεν έχει την ίδια αξία».

Η 33χρονη Ρωσίδα φρόντισε να μαγνητοσκοπήσει και να δώσει σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο με το τελευταίο της άλμα στο αγώνισμα που έσπασε ο,τι ρεκόρ υπήρξε. Δεν έγινε σε κάποιο στάδιο αλλά στην πατρίδα της στο Βόλβογκραντ.

«Πολλοί πίστευαν ότι στο Ρίο θα ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί της καριέρας της. Αλλά αποβλήθηκε λόγω αποκλεισμού, αν και δε βρέθηκε ποτέ ντοπαρισμένη. Σήμερα εδώ στο Βόλβογκραντ έχουμε έρθει για να βιντεοσκοπήσουμε το τελευταίο άλμα που θα κάνει στην αγωνιστική της ιστορία στο σπορ» αναφέρεται στο βίντεο.

Η ίδια επεσήμανε σχετικά: «Αυτό το άλμα ολοκληρώνει την καριέρα μου ως αθλήτρια και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Δεν τα παρατάω. Απλά προχωράω παρακάτω»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ