aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ60 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Κύπρου - Ιαπωνίας

60 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Κύπρου – Ιαπωνίας

Σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην οικία της πρέσβειρας της Ιαπωνίας επ ευκαιρίας των 60 χρόνων των διπλωματικών σχέσεων Κύπρου Ιαπωνίας το υπουργείο εξωτερικών της Ιαπωνίας διά του υπουργού του κ. Joshimasa Hauashi βράβευσε τον πρόεδρο των Olympians Κώστα Παπακώστα με ειδικό βραβείο. Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Hauashi με έγγραφο το οποίο δόθηκε στον κ. Παπακώστα ανέφερε τα πιο κάτω:

Ο υπουργός εξωτερικών της Ιαπωνίας εκφράζει τον θαυμασμό του στον κύριο Παπακώστα εις αναγνώριση της προσφοράς του στην προώθηση της ιαπωνικής κουλτούρας στην κυπριακή Δημοκρατία, καθώς έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων ανάμεσα στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες.

Η απονομή έγινε από την πρέσβειρα της Ιαπωνίας κ. Seki Isumi η οποία σε σύντομη ομιλία της εξήρε την προσφορά του κ. Παπακώστα στην ανάπτυξη των σχέσεων Κύπρο Ιαπωνίας, η οποία πάει πίσω 40 χρόνια. Επίσης η κ. Seki Isumi Τόνισε την συνεισφορά του κ. Παπακώστα στην προώθηση της Ιαπωνικής κουλτούρας καθώς έχει εμβαθύνει τις αρχές του Ιαπωνικού λαού.

Ο κ.Παπακώστας ευχαρίστησε με τη σειρά του την Ιαπωνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα των υπουργών εξωτερικών και την πρέσβειρα της χώρας για την μεγάλη τιμή. Τέλος ο βασικός ομιλητής δρ. Αντρέας Καπαρδής ανέπτυξε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε ως Κύπρος στην καθιέρωση των βασικών φιλοσοφικών αρχών της Ιαπωνικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση πέραν της οικογένειας του τιμηθέντος παρευρέθηκα ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού συναγερμού κ. Χάρης Γεωργιάδης και ο σύμβουλος του προέδρου της Δημοκρατίας επί αθλητικών θεμάτων κ. Φοίβος Ζαχαριάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ