Υπογραφή Μνημονίου ΚΕΣΟΑ – Parimatch Foundation

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου, 2020 στα γραφεία της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.), γνωστοί στον Παγκόσμιο χώρο του αθλητισμού και ως Olympians, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Olympians και του PARIMATCH FOUNDATION, με το οποίο το Ίδρυμα θα προσφέρει χορηγίες προς αθλητές/τριες ηλικίας μεταξύ 13 – 18 ετών.

Μέσα από τις πρόνοιες του Μνημονίου, το οποίο έχει ισχύ πέντε (5) χρόνια, οι Olympians θα παράσχουν εισηγητική λίστα με ονόματα αθλητών/τριών στο PARIMATCH FOUNDATION και το Ίδρυμα θα αποφασίζει τα ονόματα αθλητών/τριών, οι οποίοι θα επωφελούνται την οικονομική χορηγία από το PARIMATCH FOUNDATION.

Η υπογραφή του Μνημονίου πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Συμβούλου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού κ. Φοίβου Ζαχαριάδη, ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία και υπογραφή του Μνημονίου.

Στην φωτογραφία πέραν του κ. Φοίβου Ζαχαριάδη, ο Πρόεδρος των Olympians κ. Κώστας Παπακώστας, και εκ μέρους του PARIMATCH FOUNDATION η Ελένη Τερατσιά και ο Πανίκος Δημητρίου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ