Η ΚΟΕ βρίσκεται δίπλα στους αθλητές μας

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, με ανακοίνωσή της ενημερώνει την αθλητική κοινότητα, ότι ύστερα από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, η ΔΟΕ ενδέχεται να εισηγηθεί προς τους διοργανωτές, ημερομηνίες που θα αφορούν πρωτίστως τον Μάιο του 2021 και δευτερευόντως ημερομηνίες προς το τέλος του καλοκαιριού.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι αθλητές που εξασφάλισαν ήδη τα όρια και τις κάρτες πρόκρισης για τους αγώνες, οι οποίοι αποτελούν το 57% του συνολικού αριθμού των αθλητών που επρόκειτο να συμμετάσχουν, θα διατηρήσουν το δικαίωμα συμμετοχής (ή κατά περίσταση την κάρτα πρόκρισης της χώρας).

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες διαδικασίες πρόκρισης και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των προολυμπιακών τουρνουά και αγώνων, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, απόφαση η οποία αποτελεί προτεραιότητα της ΔΟΕ και των διοργανωτών.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, βρίσκεται δίπλα στους αθλητές μας, τόσο στους έντεκα που είχαν ήδη εξασφαλίσει πρόκριση στους αγώνες, όσο και όσων διεκδικούν με καλές προοπτικές τη συμμετοχή τους μέσω των διοργανώσεων που προαναφέρθηκαν. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα συμβάλουμε ώστε να επιστρέψουν μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, άμεσα σε ρυθμούς κανονικής και πλήρους προετοιμασίας, διασφαλίζοντας τους γι’ αυτό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ