«Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει την 23η Ιουλίου 2021»

Ο Τζιοβάνι Μαλαγκό σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ακριβή ημερομηνία των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021.

Mandatory Credit: Photo by Aflo/Shutterstock (10346040b) The Olympic Rings adorn an event square which opens at Tokyo's Nihonbashi to mark just one year to the start of the 2020 Tokyo Olympics and Paralympics. Tokyo Olympic Games One Year to Go, Japan - 24 Jul 2019

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Ιταλίας (CONI), Τζιοβάνι Μαλαγκό, μιλώντας στην εκπομπή «La Domenica Sportiva» της Rai 2, τόνισε ότι περιμένει σύντομα από τη ΔΟΕ να ανακοινώσει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου.

«Η διοργάνωση αυτή είναι ιστορική. Αναγνωρίζεται ως η πιο σημαντική στον κόσμο του αθλητισμού και πέραν αυτού. Περισσότερο από ποτέ υπάρχει μεγάλη προσδοκία ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να διασφαλιστεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα ξεκινήσουν και θα στείλουν νέα μηνύματα σε όλους. Δεν υπάρχουν επίσημα νέα αλλά υπάρχει η πιθανότητα να τα προβλέψεις.

Η ΔΟΕ έρχεται σε επαφή με τις ομοσπονδίες για τις ημερομηνίες της σεζόν. Έχω μια ιδέα, ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν το νομίζω, επίσης επειδή μίλησα με πολλούς φίλους και συναδέλφους από αυτόν τον κόσμο: Νομίζω ότι η ΔΟΕ θα ανακοινώσει σύντομα ότι η ημερομηνία έναρξης θα είναι η 23η Ιουλίου. Με όλο τον σεβασμό, είναι η ημερομηνία που δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα για τις αθλητικές διοργανώσεις το 2021 , αφού υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το ΝΒΑ και άλλες διοργανώσεις», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ