aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΕλεγχόμενη έκρηξη στο Μαρακανά

Ελεγχόμενη έκρηξη στο Μαρακανά

Λίγες ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο και όπως όλα δείχνουν οι διοργανωτές έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά και σοβαρά προβλήματα ασφαλείας τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές.

Σύμφωνα με αναφορές ξένων Μέσων ενημέρωσης ένας μεγάλος κρότος ακούστηκε από το Μαρακανά το οποίο και θα φιλοξενήσει την τελετή έναρξης.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ελεγχόμενη έκρηξη. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν μία ύποπτο κουτί και με τη βοήθεια ειδικού ρομπότ προχώρησαν σε μία ελεγχόμενη έκρηξη χωρίς να πάθει κανείς το παραμικρό.

provlita

Την ίδια ώρα μία προβλήτα που είχε φτιαχτεί ειδικά για τους Αγώνες κατέρρευσε με τους διοργανωτές να τρέχουν να προλάβουν την έναρξη των αγώνων τις ιστιοπλοΐας οι οποία είναι προγραμματισμένη για τις 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις που έγιναν για το συμβάν οφείλονται τα κύματα και οι δυνατοί άνεμοι με την κατασκευάστρια εταιρία να τονίζει ότι μέσα σε τέσσερις ημέρες θα έχει αποκατασταθεί η ζημιά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα προβλήματα αντί να μειώνονται αυξάνουν για τους Βραζιλιάνους που τρέχουν για να είναι έτοιμοι στις 5 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ