aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟ Πρόεδρος της ΚΟΕ συναντήθηκε με τον Γραμματέα του ΑΣΑΕΦ Ανχη Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ συναντήθηκε με τον Γραμματέα του ΑΣΑΕΦ Ανχη Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

Το Ολυμπιακό Μέγαρο επισκέφθηκε ο Ανχης (ΣΥΠ) Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Γραμματέας του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Εθνικής Φρουράς (ΑΣΑΕΦ), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής  Γεώργιου Χρυσοστόμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Ανδρέας Γεωργίου, και ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Ανχης (ΠΒ) Χρήστος Πιερής.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ ΚΟΕ και ΑΣΑΕΦ, και από τη συνάντηση αναδείχτηκε ο σημαντικός ρόλος του ΑΣΑΕΦ για τη στήριξη των στρατευμένων αθλητών. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η προετοιμασία και η συμμετοχή στρατευμένων αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις και ιδαίτερα σε αυτές, που συμμετέχει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το ΑΣΑΕΦ σε συνεργασία με το ΓΕΕΦ, έχει ως εκ των βασικών του στόχων τη διατήρηση και βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων των στρατευμένων αθλητών. Στους στρατευμένους αθλητές εκτός από την προβλεπόμενη στρατιωτική αγωγή και εκπαίδευση παρέχονται και τα απαραίτητα μέσα και διευκολύνσεις για την άθλησή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ