aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Φοίβος Ζαχαριάδης στην Επιτροπή Επικοινωνίας και Μάρκετιγκ της ΔΕΜΑ με εισήγηση της ΚΟΕ

Ο Φοίβος Ζαχαριάδης στην Επιτροπή Επικοινωνίας και Μάρκετιγκ της ΔΕΜΑ με εισήγηση της ΚΟΕ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής  Γεώργιος Χρυσοστόμου, και τα Μέλη του Εκτελεστικού της Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμoύ κ. Φοίβο Ζαχαριάδη για τον διορισμό του, από την Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), ως Μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας και Μάρκετιγκ της ΔΕΜΑ.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΔΕΜΑ επήλθε ύστερα από εισήγηση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, στην τελευταία της συνεδρία της 12ης Μαρτίου 2022.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου σε επιστολή που παρέδωσε στον κ. Ζαχαριάδη αναφέρει ότι η εκλογή του τιμά τόσο την ΚΟΕ όσο και την Κύπρο γενικότερα σημειώνοντας παράλληλα ότι η ΚΟΕ θα βρίσκεται στο πλευρό του κ. Ζαχαριάδη και συμπαραστάτης στο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει.

Ο κ. Φοίβος Ζαχαριάδης ευχαρίστησε την ΚΟΕ, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου για την τιμητική πρόταση, και εξέφρασε την αποφασιστικότητα όπως, υπό την ιδιότητα του ως Μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της ΔΕΜΑ, θα του δοθεί η δυνατότητα, πάντοτε σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, να εργαστεί για την πρόοδο του αθλητισμού και την προώθηση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων της Κύπρου.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιππούσης, αναπτύσσοντας το σκεπτικό της απόφασης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μακρά εμπειρία του κ. Ζαχαριάδη σε όλες τις βαθμίδες του αθλητισμού, εξασφαλίζει ότι η συνεισφορά του στο έργο της Επιτροπής θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και εκτιμιταία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ