aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑO Χάμιλτον μιλά για τον ψυχολογικό πόλεμο με τον Φέτελ

O Χάμιλτον μιλά για τον ψυχολογικό πόλεμο με τον Φέτελ

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 παραδέχθηκε πως υπήρξαν στιγμές όπου η σχέση του με τον Γερμανό δεν ήταν καθόλου καλές.

Από τις μικρές κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ πάλευαν μεταξύ τους για νίκες και πρωταθλήματα. Αμφότεροι έκαναν το ντεμπούτο τους στη Formula 1 το 2007, με τον Βρετανό να κατακτά τον πρώτο του τίτλο το 2008, ενώ ο Γερμανός το κατάφερε δύο χρόνια αργότερα, το 2010.

Στην πίστα έχουν δώσει πολύ σκληρές μάχες, ενώ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι και για το πρωτάθλημα αρκετές φορές με όσες ομάδες κι αν έχουν οδηγήσει. Οι σχέσεις των δύο μπορεί να είναι σε πολύ καλό σημείο αυτή την περίοδο, όμως δεν ίσχυε πάντα αυτό. Όπως παραδέχθηκε ο Χάμιλτον στο Racer, αυτός και ο Φέτελ έχουν περάσει το δικό τους ψυχολογικό πόλεμο.

«Με τον Σεμπ είχαμε τόσες πολλές μεγάλες μάχες στο παρελθόν και είμαι πολύ περήφανος για εκείνον, για το ταξίδι του, για το ότι έχει ανοιχτεί και δεν φοβάται να μιλήσει για θέματα που τον προβληματίζουν και συνεχίζει να το κάνει. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει μελλοντικά, θα το συνεχίσει. Το να έχεις αυτό το σεβασμό μεταξύ δύο ανθρώπων που είχαν τόσο σκληρές μάχες είναι δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι φίλος με κάποιον που μάχεστε ρόδα με ρόδα για το πρωτάθλημα και ένας από τους δύο είναι αυτός που δεν θα κερδίσει. Ο ψυχολογικός πόλεμος που περνάς, είναι πολύ δύσκολος. Το να το ξεπερνάμε αυτό και να είμαστε τόσο καλοί φίλοι είναι κάτι που είμαι ευγνώμων. Πιστεύω πως θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι φίλοι στο μέλλον», ανέφερε ο 37χρονος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ