aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝτάρια και Μαρία - Όλγα στοχεύουν στη διάκριση

Ντάρια και Μαρία – Όλγα στοχεύουν στη διάκριση

Με δυο ομάδες σε Νέους και Νεάνιδες συμμετέχει η Κύπρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ U18 που άρχισε την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λουμπλιάνα. Στις Νεάνιδες η εκπληκτική Ντάρια Γκουσάροβα, μετά τη φοβερή εμφάνιση και το αργυρό μετάλλιο στο World Tour της Βουδαπέστης, επιστρέφει στα κορτ με στόχο να διακριθεί στο Πανευρωπαϊκό της Σλοβενίας.

Παρτενέρ της θα είναι η Μαρία – Όλγα Σιαπάνη, μια αθλήτρια που έδειξε περγαμηνές στην άμμο. Τα δυο κορίτσια κληρώθηκαν στον Α΄ Όμιλο με Σλοβενία, Κροατία και Γερμανία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ανδρέας Σαββίδης ανέφερε ότι οι στόχοι στο τουρνουά θα καθοριστούν μέσα από τους αγώνες.

Στους Νέους θα μας εκπροσωπήσουν οι Χρίστος και Αλέξης Σαββίδης και στις Νεάνιδες η Ντάρια Γουσάροβα και Mαρία – Όλγα Σιαπάνη. Οι δυο νεαροί θα αντιμετωπίσουν στον Όμιλό τους την Πολωνία, το Ισραήλ και την Αυστρία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στάθης Χανδρινός χαρακτήρισε δύσκολα τα παιχνίδια, αφού οι δυο παίκτες μας θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες, αλλά «θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μια επιτυχημένη πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ