aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜόνη αήττητη η Sabbianco Ανόρθωση, νίκες για Παρνασσό και ΑΠΟΕΛ

Μόνη αήττητη η Sabbianco Ανόρθωση, νίκες για Παρνασσό και ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώθηκε και η 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Χάντμπολ Ανδρών με την Sabbianco Ανόρθωση να επιτυγχάνει δύο νίκες το Σαββατοκύριακο (20-21/11) και να είναι πρώτη στη βαθμολογία με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες – εκκρεμεί η εντός έδρας αναμέτρηση της με το ΘΟΪ Αυγόρου. Η «Κυρία» κέρδισε 35-16 την ΕΝ Αγ. Βαρβάρας και 40-23 τον Προοδευτικό, σε εξ αναβολής αγώνα.

Έξι νίκες αλλά σε επτά αγώνες μετράει ο Παρνασσός που ισοβαθμεί στην κορυφή. Η ομάδα του Στροβόλου κέρδισε την Κυριακή (21/11) το ΘΟΪ Αυγόρου με 27-17 εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα (16-23) μεσοβδόμαδα, από την Sabbianco Ανόρθωση. Στις τέσσερις νίκες είναι ο ΑΠΟΕΛ μετά την επικράτηση επί του Προοδευτικού στην Πάφο με 37-27. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ουσιαστικά «κλειδώσει» τη μια θέση στην 4αδα. Για την άλλη θα δώσουν μάχη η ΕΝΑΒ που μετράει 5 βαθμούς και ο Προοδευτικός που έχει 3β. Το ΘΟΪ Αυγόρου δεν έχει βαθμοί. Μετά το τέλος των πρώτων δέκα αγωνιστικών οι δύο τελευταίοι της κατάταξης θα παίξουν για τις θέσεις 5-6. Διαβάθμιση δεν υπάρχει.

– Την Τετάρτη (24/11) θα παίξουν ΑΠΟΕΛ – Sabbianco Ανόρθωση για την 8η Αγωνιστική αφού τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα οι κυανόλευκοι θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με αντίπαλο την HCB Karvina για το EHF European Cup.

Χέρι – Χέρι ΑΣ Λατσιά και ΕΝ Αθηένου
Στο Πρωτάθλημα Χάντμπολ των Γυναικών ΑΣ Λατσιά και ΕΝ Αθηένου σημείωσαν τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες, κερδίζοντας ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (55-30) και ΑΟ Αραδίππου (30-17), αντίστοιχα. Πρώτη νίκη για τον Πανελλήνιο χωρίς να ιδρώσει, αφού πήρε στα… χαρτιά το παιχνίδι με τον Προοδευτικό ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

– Στη Β’ Κατηγορία Χάντμπολ των Ανδρών δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου. Την πρώτη τους νίκη σημείωσαν ΑΟ Ανθούπολη, ΑΟ Αραδίππου και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η Αγωνιστική)
• Ελληνισμός Ακακίου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 4-46
• Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας – ΑΟ Ανθούπολης 24-35
• ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – Απόλλων Αγίου Παύλου 34-21
• Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου – Ατρόμητος ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 29-23
• Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου 22-25

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ