aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ«Ξύπνησε» ο Χάμιλτον

«Ξύπνησε» ο Χάμιλτον

Όλα έδειχναν ότι ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα κατακτήσει την τρίτη σερί pole position, όμως ο Λιούις Χάμιλτον δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Βρετανός… ξύπνησε, έκανε εκπληκτικό γύρο στην τελευταία του προσπάθεια και βρέθηκε στην κορυφή για πρώτη φορά μετά το Μπαχρέιν, ενώ κατέκτησε την τρίτη pole στη σεζόν. Έτσι, ελπίζει να πανηγυρίσει και την πρώτη νίκη για φέτος, ώστε να μπει στο… κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου.

Από τη μεριά του, ο Ρόσμπεργκ βελτίωσε τον χρόνο του, όμως αυτός δεν ήταν αρκετός για να κερδίσει τον ομόσταυλό του και θέλει να κάνει ό,τι έπραξε στα δύο πρώτα Γκραν Πρι, όταν εκκίνησε δεύτερος και τερμάτισε πρώτος. Τρίτος βρέθηκε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, με τη Red Bull να εμφανίζεται πολύ δυνατή. Ο Αυστραλός έβλεπε συνεχώς τον νέο ομόσταυλό του, Μαξ Φερστάπεν, να είναι μπροστά, όμως στο… νήμα τον πέρασε για να τον αφήσει τέταρτο.

Πάντως, για τον Ολλανδό αξίζουν τα συγχαρητήρια και τον έπαινο όλων, αφού έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια στο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους ταύρους». Στον αντίποδα, ήταν κακή η Ferrari, με τους Κίμι Ραϊκόνεν και Σεμπάστιαν Φέτελ να απέχουν πάνω από 1 δεύτερο από τις Mercedes και να εκκινούν από την τρίτη σειρά. Από εκεί και πέρα, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Βαλτέρι Μπότας, Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, Σέρχιο Πέρεζ, Φερνάντο Αλόνσο.

Από αυτή έμειναν εκτός οι Νίκο Χούλκενμπεργκ, Τζένσον Μπάτον, Ντανιίλ Κβιάτ, Ρομάν Γκροζάν, Κέβιν Μάγκνουσεν, Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, ενώ από το Q1 αποκλείστηκαν οι Τζόλιον Πάλμερ, Φελίπε Μάσα, Μάρκους Έρικσον, Φελίπε Νασρ, Πασκάλ Βερλάιν και Ρίο Χαριάντο. Τέλος, ο Μάσα αποτέλεσε την έκπληξη, αφού αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και δεν πρόλαβε να κάνει την τελευταία του προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ