aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΞεπέρασε τον τραυματισμό και αγωνίζεται στην Κροατία ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Ξεπέρασε τον τραυματισμό και αγωνίζεται στην Κροατία ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Δουλεύοντας ακατάπαυστα με γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές από την ημέρα που επέστρεψε από το Βέλγιο όσο και την Τετάρτη (26/10) που αναχώρησε για την Κροατία, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αριστερό καρπό και να αγωνιστεί στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR που διεξάγεται 28-30 Οκτωβρίου στην πίστα του Grobnik.

O Τζιωρτζής, που είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Βέλγιο στις 8 Οκτωβρίου, αφαίρεσε το νάρθηκα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στην Κροατία διεκδικώντας τουλάχιστον την 3η θέση της κατάταξης στην EURO NASCAR 2 που θα είναι η καλύτερη κατάταξη της καριέρας του στην τρίτη του χρονιά στο πρωτάθλημα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 Γύρους)
1. Alberto Naska Ιταλία 309β
2. Liam Hezemans Ολλανδία 293
3. Martin Doubek Τσεχία 256
4. Ulysse Delsaux Γαλλία 251
5. Βλαδίμηρος Τζιωρτζής Κύπρος 250
6. Tuomas Pontinen Φιλανδία 240

Ο 25χρονος Κύπριος οδηγός έκανε μια εξαιρετική χρονιά με δύο νίκες, τέσσερις ταχύτερους γύρους και πέντε pole positions σε οκτώ κούρσες, διεκδικώντας το πρωτάθλημα, ωστόσο, ο τραυματισμός στο Βέλγιο στην πρώτη κούρσα δεν του επέτρεψε να σκοράρει βαθμούς αφού δεν έλαβε καν μέρος στη δεύτερη κούρσα.

«Να κλείσω τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα»
«Το σημαντικό είναι ότι νιώθω καλά. Βαθμολογικά όλα είναι ανοικτά αφού στο τραπέζι βρίσκονται 160 βαθμοί (σ.σ. 80 από κάθε κούρσα) μιας και οι βαθμοί στην Κροατία είναι διπλοί αφού είναι ο τελικός. Όσο εύκολο είναι να πας πάνω το ίδιο εύκολα μπορείς να βρεθείς κάτω, όπως είδαμε πέρσι στη Ρώμη. Οπότε στόχος είναι δύο καλοί αγώνες και σταθερά ψηλά πλασαρίσματα όπως όλο το χρόνο φέτος και να δούμε στο τέλος που θα είμαστε. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα θέλω να κλείσω τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα» δηλώνει ο Βλαδίμηρος.

Βάσει των βαθμολογικών δεδομένων τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα έχουν οι Naska και Hezemans ενώ για την τρίτη θέση θα αναμετρηθούν κατά κύριο λόγο ο περσινός πρωταθλητής Doubek με τον Delsaux και τον Τζιωρτζή.

Το πρόγραμμα
H πίστα στο Grobnik είναι μήκους 4.168χλμ και σε αυτήν ο Τζιωρτζής είχε πέρσι μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση. Την Παρασκευή (28/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δοκιμές ενώ το Σάββατο (29/10) στις 12:10μμ θα γίνουν τα προκριματικά και στις 17:30 η πρώτη κούρσα. Την Κυριακή (30/10 – 11:30πμ) θα γίνει η δεύτερη κούρσα.

Τη φετινή συμμετοχή του Βλαδίμηρου υποστηρίζουν η ALCO Filters, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η Daytona Raceway.
Εκπρόσωποι της Psaltis Auto Parts και ENEOS Motor Oil έχουν ταξιδέψει μαζί με τον Τζιωρτζή για τον τελικό της Κροατίας.

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου θα μεταδίδεται ζωντανά από facebook.com/EuroNASCAR, το youtube.com/c/EuroNASCAR, το Motorsport.tv και στο Sky Channel 229.

310490878 5494478173922487 8948433219219957175 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ