aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΞεχώρισε ο Χάμιλτον στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, κρυφά χαρτιά από Ferrari

Ξεχώρισε ο Χάμιλτον στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, κρυφά χαρτιά από Ferrari

Από εκεί που… σταμάτησε πέρσι, με την κατάκτηση του τίτλου, άρχισε τη νέα σεζόν ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν ο ταχύτερος στους δύο πρώτους γύρους ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Μελβούρνης.

Στον πρώτο γύρο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν γρηγορότερος κατά 0,038’’ του Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρκ με το δεύτερο μονοθέσιο της «σκουντερία» και τον Σαρλ Λεκλέρκ να ακολουθεί πίσω με 0,036’’. Μόλις 0,193’’ πίσω από τον τριάδα ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull σε μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω του ατυχήματος του ρούκι της Toro Rosso Τάι Αλεξάντερ Άλμπον

Στον δεύτερο γύρο η Mercedes έκανε… πάρτι, με τον Χάμιλτον ξανά πρώτο σε απόσταση 0,048’’ από τον ομόσταβλό του Βάλτερι Μπότας, ενώ ακολούθησαν οι δύο Red Bull των Φερστάπεν και Γκάσλι. Η Ferrari ήταν μόλις τέταρτη με τον Φέτελ, αλλά προφανώς προσπαθούσε να κρύψει πράγματα από τον ανταγωνισμό.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τρίτος γύρος ελεύθερων δοκιμών και θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί το πρώτο Grand Prix της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ