aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤοντ: «Είδα τον Σουμάχερ, παλεύει»

Τοντ: «Είδα τον Σουμάχερ, παλεύει»

Το πέπλο μυστηρίου για την κατάσταση υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει επτά χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν επτά χρόνια κάνοντας σκι στις ελβετικές Άλπεις. Ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 ζει με την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο Ζαν Τοντ, επιστήθιος φίλος του και άλλοτε αφεντικό της Ferrari, τον επισκέφτηκε και μίλησε για τον «Σούμι», χωρίς όμως να προσφέρει κάτι νέο.

«Είδα τον Μίχαελ την περασμένη εβδομάδα. Παλεύει», δήλωσε ο πρόεδρος της FIA στο ειδησεογραφικό πρακτορείο PA News. «Ξέρουμε ότι είχε ένα τρομερό ατύχημα στο σκι, που του προκάλεσε πολλά προβλήματα. Αλλά έχει μια καταπληκτική σύζυγο στο πλευρό του, έχει τα παιδιά του, τις νοσοκόμες του, και μπορούμε μόνο να ευχηθούμε σε αυτόν και στην οικογένειά του το καλύτερο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι μαζί τους. Κι αυτό θα πράξω», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ