aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤο σήκωσε ο Μάρκεθ!

Το σήκωσε ο Μάρκεθ!

Γράφει ιστορία ο Μαρκ Μάρκεθ. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda κέρδισε στο Moto GP της Ιαπωνίας και κατέκτησε το πέμπτο πρωτάθλημα στην καριέρα του. Μάλιστα ισοφάρισε την επίδοση των πέντε τίτλων του Μικ Ντούχαν και πλέον υπολείπεται μόνο των Τζιάκομο Αγκοστίνο και Βαλεντίνο Ρόσι που έχουν οκτώ και επτά πρωταθλήματα αντίστοιχα.

Η πίστα του Μοτέγκι, που είναι ουσιαστικά το σπίτι της Honda, έχει αποδειχτεί γούρικη για τον Μάρκεθ, καθώς σε αυτή έχει κερδίσει τους τρεις από τους πέντε τίτλους του.

Ο Καλ Κράτσλοου κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ο Άλεξ Ρινς ήταν τρίτος, ενώ Βαλεντίνο Ρόσι και Ζοάν Ζαρκό συμπλήρωσαν την πεντάδα. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο που ήταν ο μοναδικός που ήλπιζε να εκθρονίσει τον Μάρκεθ είχε πτώση και πέταξε στα σκουπίδια την pole position που είχε πάρει.

Πλέον απομένουν τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με το προσεχές Moto GP να διεξάγεται στην Αυστραλία την επόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ