aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΤο φετινό Ράλι Κύπρος κινείται με ταχύτητες Cablenet

Το φετινό Ράλι Κύπρος κινείται με ταχύτητες Cablenet

Οι υψηλές ταχύτητες internet της Cablenet δίνουν ακόμα περισσότερη δύναμη στο Ράλι Κύπρος. Η εταιρεία με το πιο γρήγορο δίκτυο στην Κύπρο ενώνει τις δυνάμεις της με τον Εθνικό μας αγώνα, σε μια συνεργασία που ανοίγει νέες προοπτικές αφού η Cablenet θα αναπτύξει μια σειρά δράσεων για την ευρύτερη ανάδειξη και προβολή του Ράλι Κύπρος.

H Cablenet είναι ο μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης. Η Cablenet, έχοντας το πιο γρήγορο δίκτυο στην Κύπρο, προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες Internet, Τηλεόρασης, Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας. Επιπλέον, προσφέρει σε επιχειρηματικούς πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της.

Η Έλενα Μενελάου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Cablenet ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός που προβάλλει και αναδεικνύει τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο. Ένα άθλημα υψηλών ταχυτήτων που ταυτίζεται με τον καλύτερο τρόπο με το προφίλ της εταιρείας μας αφού διαθέτουμε το πιο γρήγορο δίκτυο στην Κύπρο. Καλούμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ζήσουν από κοντά και με ασφάλεια μια μοναδική εμπειρία δράσης που θα προσφέρουν κορυφαίοι οδηγοί από όλο τον κόσμο».

Με τη σειρά της η κυρία Νάγια Κοντοπούλου, Αλυτάρχης του Ράλι Κύπρος, καλωσορίζει και ευχαριστεί την Cablenet για τη στήριξη που παρέχει στο Ράλι Κύπρος. «Είναι σημαντικό οι μεγάλοι και καταξιωμένοι οργανισμοί της Κύπρου, να στηρίζουν τις μεγάλες διοργανώσεις που πάνω από όλα προβάλλουν τη χώρα μας. Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχημένη διοργάνωση του Ράλι Κύπρος 2019 και ευελπιστούμε σε μια περεταίρω συνεργασία με την εταιρεία».

Αυτές τις μέρες κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον Εθνικό μας αγώνα, που είναι ο έβδομος γύρος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ERC), ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής αλλά και ο πέμπτος γύρος του Παγκύπριου πρωταθλήματος Ράλι, ενώ παραμένει ο μοναδικός αγώνας στον κόσμο που μετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της FIA. Βάση του αγώνα θα είναι η Λευκωσία με την εκκίνηση και τον τερματισμό να πραγματοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

Τα 44 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή θα έχουν να αντιμετωπίσουν 12 θεαματικές ειδικές διαδρομές με τους χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να περιμένουν με αγωνία και την Υπέρ-ειδική διαδρομή στη Λευκωσία το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ