aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤη «χάλασε» στον Φερστάπεν ο Μπότας, μυθική προσπάθεια από Χάμιλτον!

Τη «χάλασε» στον Φερστάπεν ο Μπότας, μυθική προσπάθεια από Χάμιλτον!

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Formula 1!

Στη σκιά της απόφασης για τον Χάμιλτον, ο Μπότας κατέκτησε την pole position στη Βραζιλία και αναμένεται την Κυριακή να βγάλει την… ψυχή του Φερστάπεν, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση! Ο 24χρονος, βέβαια, με το… δίποντο στο Sprint Race έστειλε τη διαφορά από τον Χάμιλτον στο +21, αλλά ο Βρετανός δεν δείχνει να έχει πει την τελευταία του λέξη. Κάθε άλλο!

Οι αλλαγές στο μονοθέσιο της Mercedes φάνηκαν αμέσως, με τον Χάμιλτον, παρότι ξεκίνησε τελευταίος (20ός) λόγω της ακύρωσής του, να κάνει πραγματική επέλαση, να περνάει τον έναν πιλότο μετά τον άλλον και να κατακτά την 5η θέση! Κέρδισε, δηλαδή, 15 θέσεις, που σημαίνει ότι στον αυριανό (14/11) αγώνα θα ξεκινήσει 10ος, αφού έχει και την ποινή των πέντε θέσεων. Με την εικόνα του, όμως, απόψε (13/11), όλα γίνονται!

Σε κάθε περίπτωση και ενώ, θυμίζουμε, απομένουν, μαζί με τον αυριανό, τέσσερις αγώνες για το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Φερστάπεν παραμένει «αφεντικό» με το +21. Αν την Κυριακή πάρει έστω πέντε βαθμούς, τότε με νίκη στο Κατάρ θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, τρίτος στο Sprint Race τερμάτισε ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari, τον οποίο απειλούσε στη μεγαλύτερη διάρκεια ο Σέρχιο Πέρεθ.

Το αυριανό GP Βραζιλίας ξεκινά στις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ