aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτο πλευρό του Σουμάχερ ο Φέτελ

Στο πλευρό του Σουμάχερ ο Φέτελ

Τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μικ Σουμάχερ τους δένει μια δυνατή φιλία και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής «έτρεξε» να υπερασπιστεί τον 23χρονο οδηγό, ο οποίος έμεινε δίχως αγωνιστική θέση για το 2023, ρίχνοντας «μπηχτές» προς την Haas.

O Σεμπάστιαν Φέτελ, μίλησε στο Servus TV για τον Μικ και τόνισε πως δεν είχε το κατάλληλο περιβάλλον γύρω του ώστε να αποδώσει στο επίπεδο που μπορούσε.

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι το είδωλό μου και γι’ αυτό το λόγο γνωρίζω πολλά χρόνια τον Μικ. Φυσικά και είναι κρίμα ότιδεν θα συνεχίσει στη Formula 1 το 2023. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο να κατανοήσει ορισμένα πράγματα και φυσικά θέλει ένα καλό περιβάλλον γύρω του. Δεν πιστεύω πως το περιβάλλον που είχε στη Haas ήταν το καλύτερο και εύχομαι στο μέλλον να επιστρέψει και να βρει ένα καλύτερο μέρος να αγωνιστεί», είπε ο Γερμανός.

To 2023 ο Σουμάχερ θα είναι ο τρίτος οδηγός της Mercedes και θα συμβάλλει με τη δουλειά του στην προετοιμασία της ομάδας για τα αγωνιστικά τριήμερα. Ο Φέτελ πιστεύει πως θα κάνει καλό στο νεαρό Γερμανό η εμπειρία αυτή για να βελτιώσει τις ικανότητές του.

«Είναι στο χέρι του να δουλέψει πολύ σκληρά και να επιστρέψει πιο δυνατός. Ελπίζω να το κάνω, διότι έχει πολλές δυνατότητες. Θα είναι σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Ως τρίτος οδηγός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί αλλά έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά από την ομάδα και τους οδηγούς», πρόσθεσε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ