aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτην Κύπρο για συναντήσεις εργασίας αξιωματούχος της FIA

Στην Κύπρο για συναντήσεις εργασίας αξιωματούχος της FIA

Στην Κύπρο βρέθηκε τον περασμένο μήνα ο κυπριακής καταγωγής Πρόεδρος του FIA ASN Development Task Force κ. Andrew Παπαδόπουλος, αφού ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου είναι μια από τις Εθνικές Αρχές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που η FIA επέλεξε να ενταχθούν στο πρόγραμμα FIA Sport Club Development.

Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα βελτίωσης και ανάπτυξης που εισήγαγε το 2021 η FIA και το οποίο απευθύνεται στους ανά χώρα αντιπροσώπους της, όπως είναι ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου για την Κύπρο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIA) θα συνδράμει ποικιλοτρόπως τους ανά χώρα αντιπροσώπους της, προκειμένου να αναπτυχθούν και να αναπτύξουν περαιτέρω το μηχανοκίνητο σπορ, στη μετά COVID-19 εποχή.

Ο κ. Andrew Παπαδόπουλος είχε συναντήσεις εργασίας τόσο με την ηγετική ομάδα όσο και με όλους τους ανά τομέα υπεύθυνους του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, κατά την οποία ενημερώθηκε πλήρως για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους και μετάφερε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από την πολυετή ενασχόλησή του με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς μεταξύ άλλων θήτευσε και ως πρόεδρος του ASN της Αυστραλίας, ενώ οργανισμού με 28.000 μέλη.

1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ