aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτη Williams και το 2021 Ράσελ και Λατίφι

Στη Williams και το 2021 Ράσελ και Λατίφι

Ήταν γνωστό ότι ο Ράσελ είχε υπογράψει πολυετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει στο τέλος του 2021, ωστόσο υπήρχε το ενδεχόμενο να… μετακομίσει στη Mercedes, της οποίας αποτελεί από το 2017 μέλος του προγράμματος νεαρών οδηγών. Στο παρελθόν ο 22χρονος «πιλότος» είχε δηλώσει ότι το μέλλον του βρισκόταν στα χέρια της αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας της Williams, Κλερ Γουίλιαμς, καθώς ήθελε να πάρει μια ευκαιρία στη Mercedes.

Όμως, μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Ράσελ επιβεβαίωσε σήμερα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ουγγρικό γκραν πρι ότι μένει στη Williams για το 2021, εξέλιξη που πιθανότατα σηματοδοτεί την παραμονή των Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας στη Mercedes. «Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με τη Williams και θα μείνω εκεί για το 2021, για να “χτίσω” πάνω στην περσινή χρονιά και σ’ αυτήν που ελπίζω ότι θα αποδειχθεί η φετινή» δήλωσε ο Ράσελ.

Από εκει και πέρα, ερωτηθείς εάν απογοητεύθηκε επειδή δεν υλοποιήθηκε η μετακίνησή του στη Mercedes, ο νεαρός Βρετανός τόνισε: «Όχι, δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος με τη Mercedes. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, η Κλερ ήταν σταθερή με την απόφασή της ότι δεν ήταν πρόθυμη ή δεν ήταν έτοιμη να με αφήσει να φύγω και τελικά, καθώς έχω συμβόλαιο με τη Williams, πρέπει να σεβαστώ αυτήν την απόφαση. Επομένως είμαι εδώ, θα δώσω ό,τι έχω για την Williams φέτος και την επόμενη χρονιά και θα δούμε τι θα γίνει μετά από αυτό».

Παράλληλα, ζητήθηκε και από τον Λατίφι να επιβεβαιώσει ότι έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και απάντησε στη σχετική ερώτηση: «Έχω μια πολυετή συμφωνία με την ομάδα, επομένως, ναι, θα είμαι με την ομάδα το 2021».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ