aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτη EuroNASCAR 2 συνεχίζει το 2021 ο Τζιωρτζής

Στη EuroNASCAR 2 συνεχίζει το 2021 ο Τζιωρτζής

Την σύναψη συνεργασίας ανάμεσα στον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή και την Academy Motorsport προκειμένου ο Κύπριος οδηγός να συνεχίσει να οδηγεί τη Ford Mustang με το No1 στις πόρτες και το 2021, ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (29/1) οι διοργανωτές του EuroNASCAR. Έχοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA, ο Τζιωρτζής θα οδηγήσει στη EuroNASCAR 2 με στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή, με τα χρώματα της Academy Motorsport, η οποία δημιουργήθηκε από κοινού από την Alex Caffi Motosports με την οποία έτρεξε το 2020 και τον Federico Monti, με την τεχνική υποστήριξη της Race Art Technology. Ο Τζιωρτζής είναι ο πρώτος οδηγός που εντάσσεται σε νεοσυσταθείσα ομάδα.

«Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Team FJ, την Alex Caffi Motorsports και την Academy Motorsport που μου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για το 2021», δηλώνει ο Τζιωρτζής, ο οποίος βρέθηκε το 2020 στο NASCAR Whelen Euro Series μέσω του προγράμματος προσέλκυσης ταλέντων του πρωταθλήματος. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στις πίστες με τη V8 Ford Mustang. Στόχος για φέτος είναι μόνο ένας: ο τίτλος του πρωταθλητή στη EuroNASCAR 2!» προσθέτει ο Βλαδίμηρος.

Στην πρώτη του σεζόν στα NASCAR ο Τζιωρτζής ήταν τέσσερις φορές στην πρώτη 5αδα και οκτώ στην πρώτη 8αδα, σε σύνολο δέκα αγώνων, τερματίζοντας τέταρτος στη γενική κατάταξη και δεύτερος στο Rookie Trophy. Η πρόοδός του ήταν σταθερή μέσα από τους πέντε γύρους του πρωταθλήματος, έχοντας ως αποτέλεσμα να ανέβει δύο φορές στο βάθρο, στο τέλος της σεζόν στη Βαλένθια, για να μπει ξεκάθαρα ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του πρωταθλητή του 2021.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Βλαδίμηρος είναι και πάλι μαζί μας. Δεν είναι μόνο ικανός οδηγός, αλλά και πολύ καλό παιδί. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και ως οδηγός έχει αυτό που χρειάζεται για να πετύχει στα EuroNASCAR. Η πρώτη του σεζόν στην πολύ ανταγωνιστική EuroNASCAR 2 ήταν πάρα πολύ θετική» δηλώνει ο Alex Caffi, επικεφαλής της ομάδας και πρώην οδηγός της Formula 1. «Το μόνο που έλειψε πέρσι ήταν μια νίκη και είμαι βέβαιος ότι θα έχει την ευκαιρία να το πράξει φέτος, όπως επίσης να βελτιωθεί περαιτέρω και να παλέψει για το πρωτάθλημα».

«Όταν υπάρχει πάθος, σκληρή δουλειά εντός και εκτός πίστας, μαζί με προσήλωση, τα αποτελέσματα έρχονται» συμπληρώνει ο Τζιωρτζής.

Το 2021 οι αγώνες του NASCAR Whelen Euro Series ξεκινούν από τη Βαλένθια 17-18 Απριλίου και ολοκληρώνονται στο Βέλγιο, 8-9 Οκτωβρίου, σε ένα καλεντάρι επτά γύρων συνολικά. Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται από το κανάλι της EuroNASCAR στο Youtube και από τη σελίδα της στο Facebook.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ