aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Σοκαρισμένοι στη Red Bull με τη δεύτερη θέση

 Σοκαρισμένοι στη Red Bull με τη δεύτερη θέση

Ούτε οι ίδιοι στη Red Bull δεν περίμεναν τη δεύτερη θέση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στις κατατακτήριες δοκιμές της Σανγκάης. Μάλιστα, ο Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε σοκαρισμένος από το εν λόγω αποτέλεσμα τονίζοντας πως οι «κόκκινοι ταύροι» είναι στο… κόλπο για ένα καλό πλασάρισμα. «Είμαι σοκαρισμένος που είμαστε στην πρώτη σειρά εδώ, είναι απίστευτη απόδοση.

Ο Ρικιάρντο γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος και απλά το κάρφωσε! Θα δούμε τα φώτα της εκκίνησης από την πρώτη σειρά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, οπότε είμαστε μέσα στον αγώνα», ανέφερε ο επικεφαλής των Αυστριακών. Από τη μεριά του, ο Ρικιάρντο τη χαρακτήρισε φοβερή, αφού ούτε εκείνος την περίμενε. «Δεν είμαι σίγουρος από πού προήλθε αυτή η ταχύτητα.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξεκινήσαμε το Q1 από την καλύτερη θέση, από πλευράς ισορροπίας, και δε φαινόταν ότι θα είμαστε στη μάχη για τις πρώτες σειρές. Αλλά στο Q3 απλά βρήκαμε περισσότερη ταχύτητα. Η πολύ μαλακή γόμα μπορεί να είναι πιο δύσκολη στη διαχείριση εδώ. Οι μηχανικοί θα κάνουν μερικές ρυθμίσεις για να πάρουμε ένα καλό πακέτο.

Η δεύτερη θέση είναι φοβερή, δεν την περίμενα», δήλωσε ο Αυστραλός. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που μονοθέσιο της RB εκκίνησε από την πρώτη σειρά ήταν πέρυσι στη Σιγκαπούρη και πάλι με τη δεύτερη θέση του Ρικιάρντο, που ήταν η μοναδική σε όλη την περσινή σεζόν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ