aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣειρά πέντε επεισοδίων για τη ζωή του θρυλικού Valentino Rossi

Σειρά πέντε επεισοδίων για τη ζωή του θρυλικού Valentino Rossi

Δεν χρειάζεται κάποιος να ασχολείται με τους αγώνες του MotoGP για να γνωρίζει το όνομα «Valentino Rossi». Ο πολυπρωταθλητής των δύο τροχών έχει πανάξια τοποθετηθεί στο πάνθεον των «αθανάτων» του σύγχρονου μηχανοκίνητου αθλητισμού δίπλα από θρύλους όπως ο Michael Schumacher για την φόρμουλα ένα και ο Sebastien Loeb για το WRC.

Η σειρά «Valentino Rossi: The Doctor» είναι αφηγημένη τόσο από κόσμο που ήταν πάντοτε κοντά στον μεγάλο αναβάτη όσο και από τον ίδιο. Αυτή ή νέα σειρά πέντε επεισοδίων μας παίρνει πίσω στα αρχικά στάδια της δόξας του άνθρωπου αυτού που χάραξε το όνομα του στην ιστορία των αγωνιστικών μοτοσυκλετών.

Το υλικό που χρησιμοποίησε η ομάδα παραγωγής έρχεται τόσο από την Doran Sports και πλάνα από το αρχείο της δείχνοντας επισκέψεις του «Γιατρού» στην Tavullia, όπου βρίσκεται το αρχηγείο της VR|46. Ο 37χρονος ιταλός που έχει 9 παγκόσμιους τίτλους, 113 νίκες Grand Prix σε τέσσερις κατηγορίες και 213 βάθρα καθιέρωσε το νούμερο 46 στη μοτοσικλέτα του.

Η ικανότητα του σαν racer -που βελτιώνεται ακόμη και σήμερα- έχει σαν βάση τα νούμερα και τα ρεκόρ ωστόσο η γοητεία του και προσωπικότητα του ήταν αυτά που άπλωσαν την φήμη του στους εκατομμύρια λάτρεις του στον κόσμο. Το «Valentino Rossi: The Doctor Series» ακολουθεί τον αστέρα του MotoGP  στις εγκαταστάσεις της VR|46 αλλά και στην πόλη που μεγάλωσε.

Στην σειρά αυτή μάλιστα μίλησαν και άλλες προσωπικότητες όπως ο πατέρας του Valentino, Graziano Rossi,  ο διευθυντής της Yamaha Racing Lin Jarvis, ο πρώην συνεργάτης/αναβάτης του ιταλού Colin Edwards, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Carmelo Ezpeleta και πολλοί άλλοι γνωστοί και φίλοι του μεγάλου αναβάτη, άπαντες έχοντας μια ιστορία να πουν για τον Rossi, τόσο σαν άνθρωπο αλλά και σαν αθλητή.

«Ήταν πάντα ενδιαφέρον το να εργάζομαι με τον Valentino», δήλωσε ο Lin Jarvis, που αποτέλεσε «αφεντικό» του Rossi στην Yamaha για 11 χρόνια. «Πρόκειται για έναν τελειομανή που απαιτεί το 100% από την ομάδα αλλά και τον εαυτό του, ενθαρρύνοντας και άλλους γύρω του να ανεβάσουν την απόδοση τους. Η δουλειά μαζί του ήταν μια πλούσια εμπειρία». Φυσικά, δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο Valentino.

«Οι αγώνες για μένα είναι διασκέδαση πάνω στην μοτοσυκλέτα. Ακόμη και σήμερα έτσι το βλέπω και απολαμβάνω τον χρόνο μου στην πίστα κάθε φορά. Αυτή είναι η 20η σεζόν μου στο MotoGP και μου έχουν θυμίσει πολλοί το τι περάσαμε μαζί. Εγώ όμως συνεχίζω και βλέπω μπροστά».

Το πρώτο από τα πέντε επεισόδια με τίτλο Valentino Rossi, «The Greatest of All Time» ρίχνει τα φώτα πάνω στον ιταλό και το πώς κατάφερε να γίνει είδωλο εντός και εκτός πίστας. Η πρώτη προβολή του επεισοδίου πραγματοποιήθηκε στην πίστα Le Mans κατά τη διάρκεια του Monster Energy Grand Prix de France. Μέσα από τους επόμενους τρεις μήνες θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα τέσσερα επεισόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ