aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣεφτέ καριέρας για Ρινς στο Όστιν, εγκατέλειψε ο Μάρκεθ!

Σεφτέ καριέρας για Ρινς στο Όστιν, εγκατέλειψε ο Μάρκεθ!

Ο Άλεξ Ρινς έγραψε ιστορία καθώς κέρδισε τον πρώτο αγώνα Moto GP στην καριέρα του στον αγώνα του Όστιν. Ο 23χρονος Ισπανός αναβάτης της Suzuki κατάφερε να κερδίσει στο… νήμα τον Βαλεντίνο Ρόσι που με Yamaha στα 40 του συνεχίζει να εντυπωσιάζει, ενώ ο Τζακ Μίλερ με Ducati συμπλήρωσε το πόντιουμ σε έναν επεισοδιακό αγώνα.

Ο Μαρκ Μάρκεθ, που έκανε… περίπατο χθες στις κατατακτήριες, αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στη διάρκεια του αγώνα, είχε πτώση και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει, ενώ είχε προβάδισμα 3,5 δευτερολέπτων, ενώ λίγο αργότερα εγκατέλειψε και ο Χόρχε Λορένθο με τη δεύτερη Honda.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, που εκκίνησε από τη 13η θέση, κατόρθωσε να τερματίσει τέταρτος και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Ρόσι, ενώ ο Ρινς πλέον είναι τρίτος με 49. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μάρκεθ είναι μόλις τέταρτος με 45 βαθμούς.

Ο επόμενος αγώνας, τέταρτος της σεζόν, θα γίνει στις 5 Μαΐου στην πίστα της Χερέθ, στην Ισπανία.

Η κατάταξη:

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ