aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΡόσι: «Μεγάλο κρίμα»

Ρόσι: «Μεγάλο κρίμα»

Αν και είχε καλό ρυθμό και κυνηγούσε τον Χόρχε Λορένθο, ο Βαλεντίνο Ρόσι αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα και εγκατέλειψε στον όγδοο γύρο του αγώνα στην Ιταλία. Ο «Γιατρός» τόνισε ότι είναι μεγάλο κρίμα, με δεδομένο ότι η εγκατάλειψη ήρθε στο… σπίτι του και πως έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου, αφού οι δύο βασικοί του αντίπαλοι τερμάτισαν στην πρώτη και στη δεύτερη θέση.

«Είναι μεγάλο κρίμα επειδή είναι πάντα όταν έχεις πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα στον αγώνα, αλλά ακόμα περισσότερο επειδή ήταν στο Μουτζέλο μπροστά στο κοινό. Ήμουν πολύ ανταγωνιστικός και πολύ γρήγορος στον αγώνα, είχα καλή εκκίνηση. Θα μπορούσα να παλέψω για τη νίκη διότι είχα πολύ καλή αίσθηση και δυνατό ρυθμό.

Είναι επίσης μεγάλο κρίμα γιατί το να μην πάρω βαθμούς κοστίζει πολύ για το πρωτάθλημα. Οι Λορένθο και Μάρκεζ τερμάτισαν πρώτος και δεύτερος, οπότε τώρα η απόσταση είναι δύσκολη. Το θετικό είναι ότι ήμουν ανταγωνιστικός και δυνατός όλο το τριήμερο. Τώρα περιμένουμε τον επόμενο αγώνα στο Μοντμελό, η Καταλούνια είναι μία από τις αγαπημένες μου πίστες, μου αρέσει πολύ να τρέχω εκεί και θα έχουμε καλό υλικό», δήλωσε ο Doctor.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ