aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΡάικονεν: «Δε σκέφτομαι καθόλου την αποχώρηση»

Ράικονεν: «Δε σκέφτομαι καθόλου την αποχώρηση»

O Kίμι Ράικονεν έγινε εφέτος 40 χρονών, όμως χαίρεται από τώρα για την επόμενη σεζόν του στη Formula 1 με τα χρώματα της Alfa Romeo. Ταυτόχρονα δεν βλέπει τον λόγο, να μη συνεχίσει για αρκετά χρόνια ακόμη στo άθλημα. «Ποτέ μου δεν έκανα σκέψεις για τόσο πολλά χρόνια μετά. Οπότε θα δούμε», δήλωσε ο Φιλανδός σε συνέντευξή του σε γερμανικό ιστότοπο. Τόνισε μάλιστα ότι έχει ακόμη συμβόλαιο για το 2020 και ότι θα αφήσει τα υπόλοιπα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

Ο Iceman διαβεβαίωσε πάντως ότι η ηλικία δεν πρόκειται να αποτελέσει γι αυτόν εμπόδιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σε τελευταία ανάλυση πρόκειται μόνον για έναν αριθμό. Ακούγεται απλά διαφορετικά, τίποτα περισσότερο. Τώρα θέλουμε αρχικά να ολοκληρώσουμε καλά το 2019, να αναλύσουμε τη χρονιά και να προετοιμαστούμε για το 2020».

Ο Ράικονεν ξεκαθάρισε επίσης ότι προς το παρόν έχει «μηδενικό ενδιαφέρον» να ασχοληθεί με μία πιθανή αποχώρηση από τη Formula 1. Αυτό που τον ενδιαφέρει όμως είναι να βιώσει και πάλι στην πίστα τη χαρά και την εμπειρία της επιτυχίας. «Δεν μου αρέσει, όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Νομίζω, ότι αυτό δεν προκαλεί χαρά σε κανέναν. Ετσι ήταν ανέκαθεν στα μηχανοκίνητα σπορ. Αν πηγαίνουν τα πράγματα καλά και έρχονται τα αποτελέσματα, τότε είναι καθένας ικανοποιημένος. Μερικές φορές ωστόσο έχεις αγώνες που εξελίσσονται καλύτερα ή χειρότερα. Από αυτό δεν προκύπτει όμως ότι αγάπησα ή μίσησα ξαφνικά τη Formula 1».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ