aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΠρωταθλητής ο Χάμιλτον και νικητής ο Μπότας στις ΗΠΑ

Πρωταθλητής ο Χάμιλτον και νικητής ο Μπότας στις ΗΠΑ

Η Mercedes έκανε ακόμα 1-2 τη φετινή σεζόν στην Αμερική με τον Βάλτερι Μπότας, να αφήνει πίσω του τον 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούς Χάμιλτον. Τρίτος ο Μαξ Φερστάπεν.

Σήμερα ήταν η μέρα του Λιούις Χάμιλτον 12 χρόνια μετά το πρώτο του πρωτάθλημα στη Βραζιλία ο Βρετανός πιλότος αν και έχασε τη νίκη από τον team mate του Μπότας στους τελευταίους 4 γύρους, πανηγύρισε το 6ο του πρωτάθλημα!

Ο Βάλτερι Μπότας… πετούσε στο Όστιν και εκμεταλλευόμενος τη φθορά τον ελαστικών του Χάμιλτον πανηγύρισε τη νίκη, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο νεαρός πιλότος της Red Bull Μαξ Φερστάπεν που έκανε ότι μπορούσε αλλά, ένα λάθος του Μάγκνουσεν στο τέλος (κίτρινη σημαία) δεν του άφησε περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Αντίθετα για ακόμα ένα Grand Prix φέτος η Ferrari ήταν εκτός τόπου και χρόνου, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να βγαίνει νωρίς εκτός αγώνα καθώς του έσπασε η ανάρτηση (!), μόνο ο Λεκλέρκ ήταν αυτός που κράτησε τα… προσχήματα για τους Ιταλούς και αρκέστηκε στην 4η θέση αφού ήταν αδύνατο να φτάσει τους τρεις πρώτους.

Ο απίθανος Άλμπον έκανε εξαιρετικό αγώνα τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα, μπροστά από τον Ρικιάρντο τις δύο McLaren των Νόρις, Σάινθ αλλά και τους Χούλκενμπεργκ, Πέρεζ.

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ