aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑPoleman ο Μαξ Φερστάπεν στο Άμπου Ντάμπι

Poleman ο Μαξ Φερστάπεν στο Άμπου Ντάμπι

Με μια εμφάνιση έκπληξη, ο Μαξ Φερστάπεν παίρνει την τρίτη του pole position στην Formula 1 στις Κατατακτήριες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι. Στην 2η θέση ο Μπότας και 3ος ο Χάμιλτον.

Πολλές ανατροπές μας έκρυβαν οι τελευταίες κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 για φέτος. Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να πάρει την pole position με έναν τρομερό γύρο και να αφήσει τις Mercedes… σύξυλες στη δεύτερη και την τρίτη θέση! Προς το τέλος του Q3 ο Λιούις Χάμιλτον έκανε έναν ωραίο γύρο και με δεδομένο ότι ο χρόνος του ήταν αρκετά καλός, αμέσως σκεφτήκαμε ότι ήταν ο poleman. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα έρχεται ο Βαλτέρι Μπότας και παίρνει εκείνος την πρωτιά, έχοντας πολύ καλύτερη επίδοση στον τρίτο τομέα της πίστας και τέλος, ο Φερστάπεν, με εκπληκτικό ρυθμό στο δεύτερο, αλλά και τον τρίτο τομέα, ανέβηκε στην κορυφή.

Θα λέγαμε ότι ήταν από τις πιο ανατρεπτικές διαδικασίες κατατακτήριων δοκιμών φέτος, αν όχι η πιο ανατρεπτική! Οπότε λοιπον, έχουμε Μαξ Φερστάπεν στην pole, Βαλτέρι Μπότας στη δεύτερη θέση και Λιούις Χάμιλτον στην τρίτη. Στη συνέχεια συναντάμε τον Λάντο Νόρις της McLaren και πέμπτο τον Άλεξ Άλμπον της Red Bull που κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών νωρίτερα το Σάββατο, αλλά και την Παρασκευή, έδειξε ένα ιδιαίτερα καλό πρόσωπο και δεν θα αποκλείαμε το ενδεχόμενο να τον βλέπαμε στους… πρωταγωνιστές του αγώνα της Κυριακής, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Κάρλος Σάινθ, Ντανιίλ Κβίατ, Λανς Στρολ, Πιέρ Γκασλί και Εστεμπάν Οκόν συμπληρώνουν τη δεκάδα. Ντάνιελ Ρικιάρντο και Σαρλ Λεκέρ τη δωδεκάδα, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στον τελευταίο του αγώνα με τη Ferrari, θα ξεκινήσει από τη 13η θέση. Δείτε αναλυτικα τα αποτελέσματα και τους χρόνους των πιλότων στον πίνακα που ακολουθει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ