aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟριστικό: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν, απορρίφθηκε και η δεύτερη ένσταση της Mercedes!

Οριστικό: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν, απορρίφθηκε και η δεύτερη ένσταση της Mercedes!

Δεν υπάρχει, πλέον, καμία αμφιβολία: Ο Μαξ Φερστάπεν είναι παγκόσμιος πρωταθλητής!

Οι αγωνοδίκες απέρριψαν μετά την πρώτη και τη δεύτερη ένσταση της Mercedes, κάτι που καθιστά με κάθε επισημότητα τον Super Max μεγάλο θριαμβευτή του πρωταθλήματος!

Θυμίζουμε, λίγη ώρα μετά την ακρόαση των δύο ομάδων, της Mercedes και της Red Bull, οι αγωνοδίκες απέρριψαν την πρώτη έφεση της γερμανικής ομάδας για «παράτυπη προσπέραση του Μαξ Φερστάπεν στον Λούις Χάμιλτον» πριν από τον τελευταίο γύρο του συγκλονιστικού Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι.

Το σκεπτικό της FIA αναφέρει: «Παρά το γεγονός ότι ο Φερστάπεν πέρασε για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ελάχιστα μπροστά από τον Χάμιλτον, γύρισε στη θέση του και δεν προπορευόταν τη στιγμή, που η περίοδος του Αυτοκινήτου Ασφαλείας ολοκληρώθηκε».

Η δεύτερη ένσταση, που επίσης απορρίφθηκε, αφορούσε το καθεστώς της «επανεκκίνησης» του αγώνα.

Η Mercedes θεωρείται δεδομένο πως θα καταφύγει στο CAS, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αλλάξει κάτι και… ο Μαξ Φερστάπεν είναι παγκόσμιος πρωταθλητής!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ