aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟι νέες φόρμες της Ferrari αποκαλύπτουν τα χρώματα του 2024

Οι νέες φόρμες της Ferrari αποκαλύπτουν τα χρώματα του 2024

H Ferrari έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο SF-24, για τη νέα σεζόν της Formula 1, την ερχόμενη Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στο Μαρανέλο. Αμέσως μετά οι Λεκλέρ και Σάινθ θα κάνουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα στο κόκπιτ του νέου τους αυτοκινήτου στην πίστα του Φιοράνο, πριν το τριήμερο των δοκιμών εξέλιξης των ομάδων στο Μπαχρέιν στις 21-23 Φεβρουαρίου.

Τέσσερις μέρες πριν την αποκάλυψη της SF-24, λοιπόν, η Scuderia δημοσίευσε στο Twitter/X τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τις φόρμες του Μονεγάσκου και του Ισπανού οδηγού της, που εν πολλοίς αποκαλύπτουν και τα χρώματα του αυτοκινήτου.

Πέραν του λευκού, που δοκιμάστηκε στο περσινό GP του Λας Βέγκας από τη Scuderia, το κίτρινο χρώμα -σύμφωνα με πληροφορίες- παραπέμπει στο χρωματισμό του αγωνιστικού πρωτοτύπου hypercar Ferrari 499P που κέρδισε τον περσινό αγώνα των φημισμένων 24 Ωρών του ΛεΜάν στην πρώτη χρονιά της επιστροφής της Scuderia στην κορυφαία κατηγορία μετά από περίπου 6 δεκαετίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ