aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟι Φερστάπεν - Αλόνσο ταχύτεροι την πρώτη μέρα δοκιμών του Μπαχρέιν

Οι Φερστάπεν – Αλόνσο ταχύτεροι την πρώτη μέρα δοκιμών του Μπαχρέιν

Ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull RB19 και ο Φερνάντο Αλόνσο με την Aston Martin AMR23 χωρίστηκαν από 29 χιλιοστά στην κορυφή των χρόνων στην αυλαία της F1 2023 στο Σακίρ του Μπαχρέιν, στην πρώτη από τις τρεις ημέρες δοκιμών εξέλιξης των νέων μονοθεσίων.

Ο Ολλανδός και ο Ισπανός άφησαν στα τέσσερα δέκατα μακριά το δίδυμο των Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ που εναλλάχθηκαν αντίστοιχα το πρωί και το απόγευμα στο κόκπιτ της Ferrari SF-23, και στα 6 δέκατα από τον Λάντο Νόρις με τη McLaren MCL60 και τον Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes W14.

Στην πρώτη ημέρα των πρώτων δοκιμών αυτών των μονοθεσίων, είναι δεδομένο ότι δεν είναι εφικτό να εξαχθούν ιδιαίτερα συμπεράσματα απο τους χρόνους – κυρίως διότι κανείς δεν γνωρίζει τα φορτία καυσίμων. Κι έπειτα, διότι οι ομάδες αφοσιώνονται στη συλλογή δεδομένων για να τα κατανοήσουν, και εν συνεχεία να αναζητήσουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ