aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Μικ Σουμάχερ γίνεται πρωταθλητής Ευρώπης και «βλέπει» Φόρμουλα 1

Ο Μικ Σουμάχερ γίνεται πρωταθλητής Ευρώπης και «βλέπει» Φόρμουλα 1

Ο 19χρονος υιός του θρυλικού «πιλότου» -που παραμένει κλινήρης τα τελευταία χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα σε χειμερινές διακοπές- βαδίζει …πιστά στα βήματα του πατέρα του.

Ο Μικ Σουμάχερ, αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στην Φόρμουλα 3 και σε μία τέτοια περίπτωση, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ένταξη του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα.

Ο νεαρός οδηγός θα παίξει …εντός έδρας, καθώς η στέψη του θα γίνει στο ράλι του Χοκενχάιμ και δεδομένου πως διατηρεί ασφαλές προβάδισμα 49 βαθμών από τον Βρετανό, Νταν Τίκαμ, ο Μικ δεν χάνει τον τίτλο με τίποτα.

Η βαθμολογία στην Φόρμουλα 3 είναι ίδια με αυτήν της Φόρμουλα Ενα, δηλαδή 25 βαθμοί για τον πρώτο, 18 για τον δεύτερο κ.ο.κ. Και ο 19χρονος Μικ, είναι κυριολεκτικά εντυπωσιακός, καθώς στους τελευταίους έξι αγώνες, μετρά πέντε νίκες και μία δεύτερη θέση!

«Θέλω να προχωρώ βήμα-βήμα. Γι΄ αυτό αντιμετωπίζω κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το επώνυμο μου ανοίγει τις πόρτες, όμως σε κάθε περίπτωση απαιτείται να αποδεικνύω την αξία μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός Σουμάχερ, που δείχνει ιδιαίτερα ώριμος και προσγειωμένος για την ηλικία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ