aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Γαλαταριώτης προηγείται στο Ράλλυ Κύπρος

Ο Γαλαταριώτης προηγείται στο Ράλλυ Κύπρος

Κερδίζοντας και τις τρεις πρωινές ειδικές διαδρομές οι Σίμος Γαλαταριώτης / Αντώνης Ιωάννου προηγούνται στο Ράλλυ Κύπρος στο μέσο της πρώτης αγωνιστικής ημέρας. Στη δεύτερη θέση 27.9 δευτερόλεπτα πίσω είναι οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας / Στέλιος Ηλία και στην τρίτη οι Nasser Al Attiyah / Matthieu Baumel, 46.9 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρωτοπόρους.

Η διαφορά που έκτισε το κυπριακό πλήρωμα είναι σημαντική, δεδομένου ότι το συνολικό μήκος των διαδρομών ήταν 47.47χλμ. Και οι τρεις πρωτοπόροι οδηγούν Volkswagen Polo GTi. Η σειρά κατάταξης των τριών πρώτων ήταν η ίδια και στις τρεις διαδρομές.

Στην τέταρτη θέση της καταταξης βρίσκονται οι Δημοσθένους / Παύλου (Skoda Fabia) και ακολουθούν οι Al Rawahi / Hmoud (Ford Fiesta) και Γιάγκου / Εγγλέζου (Hyundai i20). Στην κατηγορία MERC 2 πρώτοι είναι οι Σάββα / Παπανδρέου (Mitsubishi Lancer EVO IX) . Στην κατηγορία αυτοκινήτων με κίνηση στους δύο τροχούς μπροστά είναι οι Τελεβάντος / Σταύρου (Peugeot 208).

Τα αυτοκίνητα επέστρεψαν για σέρβις στην Αγλαντζιά πριν επαναλάβουν τις πρωινές διαδρομές και συγκεκριμένα Νικητάρι (14:12), Καπουράς (14:50) και Κούρδαλι (15:48) , για να επιστρέψουν για το μεγάλο, 45λεπτο σέρβις της ημέρας στις 17:28.

Η εκκίνηση του 49ου Ράλλυ Κύπρος δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/9) από την κτήριο του Παλαιού Δημαρχείου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τη φετινή διοργάνωση χορηγούν η Cablenet, τα λιπαντικά ENEOS Motor Oil της Ψάλτης Auto Parts, η Honda Γαλαταριώτης, η ANCO Catering Equipment, η Prodata και το νερό Φαρμακάς, ενώ υποστηρίζουν οι Δήμοι Λευκωσίας και Αγλαντζιάς καθώς και η Αστυνομία Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyprusrally.com.cy.

Ο αγώνας καλύπτει συνολικά 665,74χλμ εκ των οποίων τα 180,92χλμ είναι οι 12 χωμάτινες ειδικές διαδρομές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ