aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑO Φέτελ στη McLaren και ο Σάινθ στη Ferrari!

O Φέτελ στη McLaren και ο Σάινθ στη Ferrari!

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ ενδέχεται να υπογράψει ακόμη και εντός της εβδομάδας συμβόλαιο με τη McLaren, οπότε θα μεταπηδήσει ο Σάινθ στη Ferrari.

Mόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο της Ferrari και του Φέτελ στα τέλη της σεζόν, όμως ο Γερμανός βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν προς τη McLaren. Όπως αναφέρει το –συνήθως καλά ενημερωμένο- γερμανικό AUTO BILD MOTORSPORT, ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είναι έτοιμος να υπογράψει στη βρετανική ομάδα. Αν συμβεί αυτό εντός της τρέχουσας εβδομάδας, τότε θα παραιτηθεί η McLaren από την οψιόν της για τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ και θα μεταγραφεί ο Ισπανός στη Ferrari!

Kαλή χημεία και κινητήρες Mercedes
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη McLaren, αλλά με οψιόν ανανέωσης για περισσότερα χρόνια. Ο Γερμανός επέλεξε αυτή την προοπτική, επειδή έχει συνεργαστεί στο παρελθόν επιτυχημένα με τον διευθυντή της McLaren και συμπατριώτη του, Αντρέας Ζάιντλ. Επίσης, η McLaren θα τρέχει με κινητήρες Mercedes, οπότε θα είναι ακόμη ανταγωνιστότερη στο μέλλον, ενώ πέρυσι έδειξε ήδη μεγάλα σημάδια ανάκαμψης.

Δικαιώθηκε ο Έκλεστον
Να επισημάνουμε επίσης, ότι ο Φέτελ είναι θαυμαστής της McLaren. Όπως είχε αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν, το πρώτο αυτοκινητάκι του σαν παιδί ήταν μία μινιατούρα της McLaren – Honda του Άιρτον Σένα. Ο Γερμανός φαίνεται τελικά ότι ακολούθησε τη συμβουλή του Μπέρνι Έκλεστον, που είχε πει πρόσφατα ότι «στη θέση του Φέτελ θα πήγαινα στη McLaren, για να χτίσω εκεί μία νέα ομάδα. Στη Ferrari δεν έχει πλέον μέλλον».

Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο, να γίνει αυτή η τράμπα μεταξύ Σάινθ και Φέτελ άμεσα και όχι στα τέλη της σεζόν, για να γλιτώσει η Ferrari ενδεχόμενες «αναταράξεις» εφέτος ανάμεσα στον Γερμανό και στον έτερο οδηγό της, Σαρλ Λεκλέρ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ