aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Φέτελ είχε προτείνει την λύση που θα απέτρεπε το φιάσκο του Άμπου Ντάμπι

Ο Φέτελ είχε προτείνει την λύση που θα απέτρεπε το φιάσκο του Άμπου Ντάμπι

Το 2021 γίναμε μάρτυρες του πιο δραματικού φινάλε της Φόρμουλα 1, με τον Μαξ Φερστάπεν να παίρνει τη νίκη και το πρωτάθλημα στον τελευταίο γύρο από τον Λιούις Χάμιλτον. Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια ήρθε, έπειτα από την αμφιλεγόμενη απόφαση του του Διευθυντή Αγώνα, Μάικλ Μάσι να φέρει το Αυτοκίνητο Ασφαλείας στα pit στον τελευταίο γύρο.

Φυσικά αυτή η κίνηση έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες της Mercedes, με την γερμανική ομάδα τελικά να αποφασίζει να μην προβεί σε έφεση στο Διεθνές Εφετείο της FIA για το αποτέλεσμα στο Άμπου Ντάμπι.

Θέση για τον συγκλονιστικό τελευταίο αγώνα της χρονιάς πήρε ο οδηγός της Aston Martin Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον Γερμανό να αποκαλύπτει τα συναισθήματα που του προκάλεσε κυρίως ο τελευταίος γύρος.

«Δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος. Ό,τι έγινε μου άφησε μια πολύ παράξενη αίσθηση. Η κατάσταση πίσω από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας έπρεπε να έχει διευθετηθεί πολύ νωρίτερα. Το πρότεινα στην ενδοεπικοινωνία με το μηχανικό μου ένα γύρο νωρίτερα. Στον τελευταίο γύρο έβλεπα όρθιους τους Ολλανδούς οπαδούς να χοροπηδούν στον τελευταίο γύρο. Εκεί γνώριζα πως ο Μαξ έχει περάσει. Ο Λιούις δεν είχε ελπίδα με τα ελαστικά του. Όμως και οι δύο το άξιζαν. Είναι κρίμα για τον Χάμιλτον γιατί είχε ένα πολύ δυνατό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα. Τώρα απλά μπορώ να πω συγχαρητήρια και στους δύο οδηγούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ