aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Χόρχε Λορένθο πήρε την pole position

Ο Χόρχε Λορένθο πήρε την pole position

Είναι, πλέον, «επίσημο»: δεν παίζεται. Από τότε που βρήκε την άκρη με το ντεπόζιτό του και κατάφερε να τιθασεύσει την… άγρια Ducati, έχει αρχίσει να κάνει πλάκα στον ανταγωνισμό και να κοιτάζει ευθέως στα μάτια τον- απλησίαστο στη βαθμολογία- Μάρκεθ.

Και ο Χόρχε Λορένθο φρόντισε να το καταστήσει σαφές αυτό και στις κατατακτήριες του Σαν Μαρίνο- στον επόμενο αγώνα, δηλαδή, από την pole του στο grand prix της Αγγλίας που, εν τέλει, ακυρώθηκε: ο Ισπανός αναβάτης «έγραψε» τον καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες και θα εκκινήσει αύριο από το νούμερο 1 της γραμμής σχηματισμού.

Πίσω από τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή βρέθηκε ο εκπληκτικός Τζακ Μίλερ, με τον Μάβερικ Βινιάλες να επιβεβαιώνει, εν μέρει, την άνοδο της Yamaha και να συμπληρώνει την πρώτη σειρά.

Ντοβιτσιόζο, Μάρκεθ (τα έκανε μεγαλοπρεπώς μαντάρα στην προσπάθειά του να πιέσει και γκρέμισε την Honda του, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να «γράψει» καλύτερο χρόνο), Κράτσλοου, Ρόσι (άσχημη εντός έδρας εμφάνιση για τον «Γιατρό»…), Πετρούτσι, Ζαρκό και Ρινς συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των δοκιμαστικών.

Αύριο στις 15:00, λοιπόν, ο Λορένθο θα ξεκινήσει και πάλι από την pole, με στόχο να κάνει το… χατ- τρικ για την Ducati, που έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα grand prix στην συγκεκριμένη πίστα.

Το αν θα τα καταφέρει θα εξαρτηθεί, εν πολλοίς, από τη διαχείριση των ελαστικών του, όμως ο Χόρχε δείχνει ικανός να πάρει ακόμα μία καρό σημαία μετά τους πρώτους 5 αγώνες της σεζόν.

Αν, μάλιστα, γινόταν και το grand prix στο Σίλβερστοουν- εκεί που έδειχνε να έχει το πάνω χέρι- τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, ακόμα και στην υπόθεση του τίτλου.

Πολύ διαφορετικά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ