aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Χάμιλτον φλερτάρει με τη Φεράρι

Ο Χάμιλτον φλερτάρει με τη Φεράρι

Η λήξη του συμβολαίου τους Λιούις Χάμιλτον με τη Μερσέντες το 2020 είναι πιθανό να προκαλέσει μια μετακίνηση – βόμβα στην F1.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής είχε μέσα στο 2019 δύο συναντήσεις με τον πρόεδρο της Φεράρι, Τζον Έλκαν, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο ένταξης του Βρετανού στη σκουντερία.

Ο 34χρονος πιλότος δεν αρνήθηκε τις συναντήσεις και είπε σχετικά: «Δεν βλέπω τίποτα λάθος να σκεφτόμαστε το μέλλον. Πρέπει να περιμένουμε, αγαπώ που είμαι εδώ (σ.σ. στη Μερσέντες) και δεν θα είναι μια γρήγορη απόφαση. Νομίζω ότι είναι έξυπνο και σοφό για μένα να καθίσω και να σκεφτώ τι θέλω στο τελευταίο στάδιο της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω. Δεν μπορώ πραγματικά να πω τι θα συμβεί».

Ο δε Τότο Γουλφ, διευθυντής της Μερσέντες, δήλωσε τα εξής για το μέλλον του κορυφαίου πιλότου: «Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ελεύθερος και αναγνωρίζω ότι όλοι πρέπει να ερευνούν τις επιλογές σταδιοδρομίας τους, παίρνοντας τη σωστή απόφαση για τον εαυτό τους. Οπότε δεν έχω πρόβλημα. Ένας πιλότος θα προσπαθεί πάντα να είναι στο ταχύτερο δυνατό αυτοκίνητο είναι δυνατό και το ταχύτερο δυνατό αυτοκίνητο θα θέλει να έχει τον καλύτερο οδηγό».

Τέλος, την πιθανότητα μεταγραφής σχολίασε και ο τιμ μάνατζερ της Φεράρι, Ματία Μπινότο: «Είναι ένας φανταστικός οδηγός και το ότι γνωρίζουμε πως είναι ελεύθερος από το 2020 μπορεί μόνο να μας κάνει ευτυχείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ