aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Χάμιλτον δήλωσε έτοιμος να κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να κερδίσει

Ο Χάμιλτον δήλωσε έτοιμος να κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να κερδίσει

Η ομάδα της Mercedes του Χάμιλτον τράβηξε τα καλύμματα από το νέο της αυτοκίνητο W14 κατά τη διάρκεια μιας ειδικής παρουσίασης στο Silverstone την Τετάρτη, με την ομάδα να επιστρέφει στο μαύρο χρώμα που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020 και 2021 – αυτή τη φορά μέσω εκτεθειμένων ινών άνθρακα για λόγους εξοικονόμησης βάρους.

Μιλώντας στην παρουσίαση του W14, ο Χάμιλτον είπε: «Είμαι μέλος αυτής της ομάδας για πάνω από μια δεκαετία και οι προσπάθειες όλων δεν παύουν ποτέ να με εκπλήσσουν. Με εμπνέει το πόσο επιμελώς και με πάθος κάθε άνθρωπος προσεγγίζει τη δουλειά του. Το να βλέπεις την εξέλιξη του αυτοκινήτου και τις αλλαγές που έχουν γίνει είναι συναρπαστικό. Έχουμε επανασχεδιάσει, βελτιστοποιήσει και καινοτομήσει τόσα πολλά μέρη του αυτοκινήτου και αυτό είναι εντυπωσιακό».

Όσο για το πώς νιώθει μετά το χειμερινό διάλειμμα, ο Χάμιλτον πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω ξανά σε αγώνες. Νιώθω ήρεμος, γεμάτος ενέργεια και έχω οξυμένη την εστίασή μου. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσω».

Ο Χάμιλτον ξεκινά τη νέα σεζόν αναζητώντας το απόλυτο ρεκόρ για τους παγκόσμιους τίτλους της F1, με τον Βρετανό και τον Μίκαελ Σουμάχερ να ισοβαθμούν με επτά πρωταθλήματα ο καθένας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ