aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΝικητής σε φοβερό αγώνα στην Ντόχα ο Κουαρταραρό

Νικητής σε φοβερό αγώνα στην Ντόχα ο Κουαρταραρό

Σε έναν αγώνα με εντυπωσιακό επίπεδο, καθώς οι 15 πρώτοι οδηγοί είχαν τη μικρότερη διαφορά που έχει καταγραφεί ιστορικά, ο Φάμπιο Κουαρταραρό θριάμβευσε στην Ντόχα χαρίζοντας στην ομάδα του τη δεύτερη νίκη εκεί μετά από εκείνη του Μάβερικ Βινιάλες την περασμένη εβδομάδα.

Ο αναβάτης της Monster Yamaha πρώτευσε κατακτώντας την τέταρτη νίκη στην καριέρα του αφήνοντας δεύτερο τον Ζοάν Ζαρκό με Pramac Racing, ο οποίος πάντως διατήρησε την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που δύο Γάλλοι αναβάτες ανεβαίνουν στο πόντιουμ από το 1954!

Ο Χόρχε Μαρτίν με την δεύτερη Pramac Racing έχασε στο νήμα τη δεύτερη θέση, ωστόσο ο Ισπανός κατόρθωσε να ανέβει στο βάθρο στον μόλις δεύτερο αγώνα της καριέρας του.

Ο Άλεξ Ρινς ήταν τέταρτος με Suzuki και ο Μάβερικς Βινιάλες πέμπτος με την δεύτερη Monster Yamaha. Ο Ζαρκό έφτασε τους 40 βαθμούς, ενώ από 36 έχουν οι Κουαρταραρό και Βινιάλες. Επόμενος αγώνας για το MotoGP, το Grand Prix της Πορτογαλίας από την πίστα του Πορτιμάο, το τριήμερο 16-18 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ