Νικητής ο Χρίστος Τσαγγαράς στη Μακούντα

Ολοκληρώθηκε στην πίστα της Μακούντας ο 7ος αγώνας Μότοκρος, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας τον οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αργάκας. Εκεί όπου έλαβαν μέρος σαράντα συνολικά αναβάτες σε όλες τις κατηγορίες, προσφέροντας ανεπανάληπτο θέαμα.

Στην κατηγορία ΜΧ1, ο Χρίστος Τσαγγαράς εκμεταλλεύθηκε την απουσία του τραυματία Χρύσανθου Χαραλάμπους και με δυο νίκες στα δύο σκέλη της συνάντησης πέρασε επικεφαλής του πρωταθλήματος. Δυο πολύ καλές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη ήταν αρκετές για να του χαρίσουν τη νίκη στον 7ο αγώνα της σεζόν. Δεύτερη θέση για τον Σάββα Σάββα, ο οποίος έπρεπε να αντέξει στην πίεση του Άρη Κωνσταντίνου και στα δύο σκέλη. Οι μεταξύ τους μάχες είχαν σαν αποτέλεσμα οι θεατές να απολαύσουν εξαιρετικό θέαμα. Ο Κωνσταντίνου συμβιβάστηκε τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρο.

Στην ΜΧ2 οι Μιχάλης Πάμπουκας και Χρύσανθος Γεωργίου μοιράστηκαν τις νίκες και πήραν αντίστοιχα τις δύο πρώτες θέσεις. Την τριάδα έκλεισε ο Άριστος Γεωργίου μετά από δυο τρίτες θέσεις στα δυο σκέλη. Στην κατηγορία ΜΧ3 ο πρωτοπόρος Παουλλής είχε εύκολο απόγευμα αφού κέρδισε και τα δυο σκέλη. Ακολούθησε ο Σάββας Σάββα στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ολοκλήρωσε ο Γιώργος Νικολάου. Ο Μαρίνος Τσαγγαράς συνεχίζει να μονοπωλεί στην ΜΧ3 Οβερ αφού και στη Μακούντα κέρδισε άνετα τα δύο σκέλη. Ακολούθησε ο Γιώργος Σιδερένιος με δυο δεύτερες θέσεις και ο Σπύρος Ηλία με τρεις τρίτες θέσεις.

Ο Χρίστος Κημήτρη κέρδισε την κατηγορία ΜΧ4 με δεύτερο τον Κυριάκο Μαυρονικόλα, ενώ την τριάδα στο βάθρο έκλεισε ο Χρίστος Καϊκκη. Ο Αριστόδημος Έλληνας κέρδισε και τα δύο σκέλη της ΜΧ85 αν και στα αρχικά στάδια κάθε διαδικασίας έπρεπε να δουλέψει σκληρά για τη νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Δομίνικος Κολοκάση και τρίτος ο Ανδρέας Γεωργίου. Την ΜΧ65 κέρδισε ο Ταξιάρχης Παπαγεωργίου, στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Κυριάκος Κωστέας και τρίτος ο Λουκάς Σοφοκλέους. Ο όγδοος και προτελευταίος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μότοκρος «Νεόφυτος Τσαγγαράς» θα γίνει και πάλι στην πίστα της Μακούντας στις 12 Μαΐου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ